Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Posing waris2 restoran
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Posing waris2 restoran



< Previous

Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 17-Jan-2010 01:50
Malik n Restoran Ayam Kampung-Setia Alam.
Hari Sabtu dapat mesej dari Malik tentang pembukaan Restoran Ayam Kampung nyer kat Setia Alam.Hari ni plan nak ke TESCO Setia Alam,pas tu nak lunch kat restoren Malik.
Restoren yang akan dijaga oleh isteri beliau dan dibantu oleh ahli keluarga sendiri.Masih mencari pembantu restoren.Kalau kawan2 ada teman dan kerabat yag nak cari kerja tu,bolehlah hubungi seperti iklan dibawah. 8-)
Menu asli menggunakan ayam kampung utk semua lauk pauk yang berasaskan ayam.
Satu lagi peningkatan oleh Malik..selepas membela ayam kampung yang dipasarkan secara runcit sebelum ini.Nampak gaya dah tak menjual ayam lagi lah.Kena supply utk restoren sendiri.
Utk pembukaan hari ni tak ramai orang lagi.Cuma kawan2 dan kerabat jer yang datang makan situ.Mungkin esok lagi ramai bila ada orang kerja.Lokasi yang agak baik sebab berhampiran dengan Balai Polis dan Wisma Pilot yg ramai pekerja tu....
Hari ni jer dah potong 20 ekor ayam....!! Nampak bagus dan ada potensi utk maju restoren ni....!!Kalau esok lagi lah ramai orang datang sebab dah hari bekerja.
Tahniah utk Malik dan isteri nyer... LOL

Kepada kekawan yang duk sekitar Setia Alam tu,sila luangkan masa utk mengunjungi Restoran Ayam Kampung ni...Bukan senang nak dapat ayam kampung.Kat Shah Alam pun hanya ada 2 restoran yang "famous" jer.
1-Cili Merah,S9-(belakang Concorde Hotel)
2-Ayam Kampung Masuk Bandar,S11-(Bangunan UMNO)

TQ.. :-D

...(Ayah)... ;-)






© Pidgin Technologies Ltd. 2016