Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Terlena dicelah katil.
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Terlena dicelah



Next >
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Sunday, 20-Dec-2009 13:00
Ronda2 Bandar Hilir,Melaka.
Terlanjur dah ke Melaka,kita nak ronda Bandar Hilir sementara menunggu masa ke Tanjung Leman,Johor.
Walaupun dikira agak pagi dalam pukul 10.00pagi,tapi sekitar Bandar Hilir dah sesak dan terpaksa pusing bandar 3 kali utk mencari "Parking"-dengan tiket sehari berharga RM5...!! (Depa tak hulur tiket untuk 2 jam saja..?!).
Untuk balik kembali ke kereta,kami naik beca glamor pasal tak larat nak menapak lagi dah. :-(
Biasa satu pusingan hanya RM10 jer,tapi kerana special route,kena bayar RM 20 x 2 beca.
Pada masa ni nampak beberapa buah kereta My-J baru masuk Bandar Hilir....depa balik hotel lewat malam tadi lah tu.... ;-)
Selain dari Eye on Malaysia kat situ,ada Tamingsari Tower boleh naik utk tgk pemandangan sekitar Bandar Melaka,tapi kena tunggu "Que" selama 2 jam la pulak....Lain kali lah datang lagi sebab main event kita ialah Pulau Sibu kali ini.
Gambar2 adik nak beca yg menarik pun dah "terdelete" lah pulak..!!!
Hanya satu foto yg terselamat...waktu bayar haga beca tu....hahahaha.... :-D

Nota;Menginap di ANCASA Hotel brhampiran MTIC-Rating ayah..?Lebih rendah dari De Palma Inn-bau agak hapak dan Mama tak lena tido pasal macam ada benda "merenyam dah menggigit" tgh2 malam.Ada hama kut..?Mungkini dah lama tak digunakan bilik tu.Selama 2 hari ni My-J yang memenuhi bilik kat situ.Biasanyer tak de org kut..?
Pengalaman yg sama semasa ke Cameron Highland tahun lepas.... :P

...(Ayah)... :-D










































© Pidgin Technologies Ltd. 2016